Dursunoğlu Law Office, Av. Arb. Dr. Suat Dursun tarafından 2013 yılında kurulmuştur. Suat DURSUN, Mekteb-i Mülkiye ve Hukuk Fakültesi mezunu olup, yaklaşık yirmi yıl Malatya ve Ankara Bölge İdare Mahkemelerinde “Mahkeme Üyesi”, Danıştay Başkanlığında Yedinci ve Onüçüncü Dairelerinde “Tetkik Hakimi” olarak görev yapmıştır.

Büyük kısmı yargıda geçen otuz yıllık mesleki tecrübe; sürecin iyi yönetilmediği bilgi ve belgeyle haklılığın ispat edilmediği, başından sonuna kadar her aşamasının titiz bir şekilde takip edilmediği sürece davanın kazanılamayacağı bilincini oluşturmuştur. Bu bilinçle titiz bir araştırma, inceleme sürecinden sonra hukuki konuların sorumluluğu üstlenilmektedir.

Dursunoğlu Law Office, kurucusu Avukat Arabulucu Doktor Suat DURSUN’un, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde ve uluslararası alandaki hukuki çalışmaları sayesinde elde ettiği mesleki tecrübeyle danışmanlık ve avukatlık hizmetine uluslararası bir boyut da katarak, konuların bütün yönleriyle ele alındığı ulusal ve uluslararası düzeyde bir “hukuki güvenlik”, “hukuki koruma” ortamı sağlamaktadır.

Dursunoğlu Law Office, dinamik, akademik ve sorun çözme konusunda pratik yeteneklere sahip, hakkın ve adaletin yüceliğine inanan mütevazı bir ekiple güçlünün değil haklının yanında yer alan bir anlayışa sahiptir.

“Herhalde âlemde bir hak vardır. Ve hak kuvvetin üstündedir.”

1919 (Nutuk III, s. 1184)
“Mustafa Kemal ATATÜRK”

İnsan Kaynakları